Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Fietsongeval

Zowel voetgangers als fietsers zijn kwetsbare verkeersdeelnemers. Een aanrijding met een auto of ander motorvoertuig veroorzaakt dan ook vaak (ernstig) letsel, waaronder kneuzingen, breuken of zelfs permanente lichamelijke klachten. Hoge ziekenhuiskosten of minder inkomen, omdat u minder kan werken, kunnen gevolgen hiervan zijn.

Als fietser kunt u minstens 50% van de schade vergoed krijgen. Wanneer u in zijn geheel niet aansprakelijk bent kunt u uiteraard 100% vergoed krijgen. Ook wanneer de fietser jonger is dan 14 jaar zal de verzekering van de automobilist de schade volledig moeten vergoeden.

Schadevergoeding na een fietsongeluk

Veel fietsers laten de aansprakelijkheidskwestie zitten na een fietsongeval. Vooral wanneer de fietser zichzelf (enigszins) schuldig acht, denkt dat de schade wel meevalt of het niet bekend is wie het ongeval heeft veroorzaakt. Er bestaat dan echter een grote kans dat u als fietser zelf opdraait voor de kosten, zeker wanneer de letselschade pas na enige tijd zichtbaar wordt.

Neem daarom na een fietsongeval zo snel mogelijk contact met ons op. Wij brengen u direct in contact met een letselschadespecialist bij u in de buurt. Deze kan voor u de schadevergoeding bereken en u bijstaan bij de ingewikkelde, soms langdurige, juridische procedures die veel tijd en inspanning kosten.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg