Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

De whiplash specialist in Beek helpt u graag

Een whiplash ontstaat door een plotselinge, snelle beweging van het hoofd en de nek, meestal bij een auto ongeval. De nekklachten die hiermee gepaard gaan kunnen lang aanhouden en grote gevolgen hebben. U kunt door deze nekklachten tijdelijk arbeidsongeschikt raken en veel kosten kwijt zijn aan medicijnen, vervoer of huishoudelijke hulp. Als het ongeval door iemand anders veroorzaakt is kunt u deze kosten verhalen in de vorm van een schadevergoeding. Neem hierbij een letselschadespecialist in de arm die is gespecialiseerd is in dit type letsel. Wij helpen u in de regio Beek graag om te krijgen waar u recht op heeft.

Direct contact met uw letselschade expert

Wilt u weten of uw nekklachten ook verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij? Kom dan direct in contact met een whiplash specialist bij u in Beek of in de nabije omgeving van Beek. Onze experts kunnen u uitgebreid begeleiden bij een schadezaak na een ongeval. Vul hieronder het contactformulier in en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Pennino Advocaten B.V.

Werkgebied Beek
Tel. 0800 5550400

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg