Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Uw whiplash specialist in Brunssum

Heeft u onlangs bij een ongeval een whiplash opgelopen door de schuld van iemand anders? U kunt dan de ander aansprakelijk stellen voor uw nekklachten en mogelijk een schadevergoeding ontvangen. Een whiplash wordt voornamelijk opgelopen door een ongeval met een kop-staartbotsing, waarbij het hoofd krachtig voor en achteruit bewogen wordt. Maar ook een ongeval met de fiets kan dergelijke nekklachten veroorzaken. Het is belangrijk dat u na een dergelijk ongeval bij nekklachten zo snel mogelijk een whiplash specialist raadpleegt. Wij zorgen er in Brunssum en in de omgeving van Brunssum voor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Direct contact met de whiplash specialist in Brunssum

Heeft u een ongeval gehad en daar langdurige nekklachten aan overgehouden? Op onderstaand formulier kunt u uw situatie omtrent uw letselschade kort toelichten. Een whiplash specialist in Brunssum neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen omtrent uw nekklachten.

Pennino Advocaten B.V.

Werkgebied Brunssum
Tel. 0800 5550400

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg