Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Whiplash letsel na een ongeval in Kaatsheuvel

Bent u betrokken geweest bij een ongeval en heeft u last van nekklachten, duizeligheid en/of misselijkheid? Dan heeft u wellicht een whiplash. Deze nekklachten gaan meestal niet snel over en kunnen dus langdurige gevolgen hebben voor uw dagelijkse leven. Wij zijn in Kaatsheuvel en in de omgeving van Kaatsheuvel uw whiplash specialist en kunnen u helpen om de gevolgen hiervan te verhalen op de aansprakelijke van het ongeval. Als u tijdelijk niet kunt werken, veel medische kosten maakt of misschien wel tijdelijk een hulp in de huishouding nodig heeft, kunt u de kosten hiervan vergoed krijgen in de vorm van schadevergoeding.

Schakel juridische hulp in van Whiplashzaken.nl

Woont u in Kaatsheuvel en wilt u weten of uw nekklachten ook recht geven op een vergoeding? Wij kunnen u hier uitgebreid over adviseren. Neem daarom direct contact op met onze letselschade specialisten op het gebied van whiplash via onderstaand contactformulier.

De Letselschade Raetsman

Werkgebied Kaatsheuvel
Tel. 0800 5550400

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg