Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Ongeval auto

Heeft u na een aanrijding met een auto last van lichamelijk klachten, psychische klachten of verwondingen? En bent u niet aansprakelijk voor het ongeval met de auto? Dan heeft u recht op schadevergoeding.

Maar zelfs als u wel aansprakelijk bent, kunt u uw letselschade vergoed krijgen, indien er sprake is van een Schade Verzekering Inzittenden (SVI). Deze SVI keert namelijk altijd een vergoeding uit bij letselschade door een ongeval met de auto, ongeacht wie er schuldig is.

Juridische hulp na een auto ongeval

Het is verstandig om een advocaat gespecialiseerd in letselschade in te schakelen om u te begeleiden bij een schadeclaim. Letselschadeprocedures kunnen namelijk vaak ingewikkeld zijn. Belangrijk is ook om na een auto ongeval niet direct schuld te erkennen. Daarnaast is het belangrijk om de schade niet zelf te regelen met de tegenpartij, ook al is deze heel coulant.  Het is vooraf namelijk niet te zien hoe de schuldvraag er precies uit zal zien.

De juristen aangesloten bij whiplashzaken.nl zijn gespecialiseerd in letselschadeprocedures en hebben hier ruime ervaring in. Zij staan u hier dan ook graag in bij. Voor vragen, advies of meer informatie kunt u contact met ons opnemen, dan schakelen wij u door naar een letselschadespecialist bij u in de regio.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg