Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Schadevergoeding whiplash

Hoewel de meeste whiplash klachten ontstaan na een ongeval met de auto, kan een whiplash ook ontstaan na een ander ongeval waarbij hoofd en nek een plotselinge slingerbeweging maken. Wanneer iemand anders dan het slachtoffer verantwoordelijk is voor het ontstaan van het letsel, zal deze persoon aansprakelijk worden gehouden en kan het slachtoffer een schadevergoeding whiplash claimen.

Het vaststellen van de hoogte van een schadevergoeding auto ongeluk of schadevergoeding whiplash is erg gecompliceerd. De hoogte van de schadevergoeding is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren. Een letselschadespecialist kan naar uw persoonlijke situatie kijken en aangeven welke factoren voor u een rol spelen.

Een letselschadespecialist bij u in de buurt

Om een gerechtigde schadevergoeding whiplash te verkrijgen, is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen. De letselschadespecialisten die bij ons zijn aangesloten hebben ruime ervaring op het gebied van schadevergoedingen met betrekking tot auto ongelukken en whiplash klachten. Zij staan u bij tijdens de gehele procedure en ondersteunen u met juridische bijstand. Op deze manier kunt u zich volledig richten op uw gezondheid en hoeft u zich geen zorgen te maken over de, soms complexe, procedures. Voor meer informatie, advies of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg