Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Stemmingswisselingen

Hoewel dit niet altijd het geval is, kunt u na een whiplash last hebben van stemmingswisselingen. Vaak zijn deze psychische klachten, gelukkig, net als de lichamelijke klachten maar tijdelijk.

Ook hebben meer dan 70% van de whiplashpatiënten wel eens van last depressieve gevoelens. Er is wel een verschil tussen depressieve gevoelens en een chronische depressie. Mensen die last hebben van whiplashklachten willen vaak gewoon de draad van het leven weer zo snel mogelijk oppakken. De omgeving speelt een grote rol in het herstel van de persoon met stemmingswisselingen en andere whiplash gerelateerde klachten. Wanneer de omgeving de klachten serieus neemt en het slachtoffer met zorg en begrip omringt, zijn de gevolgen beter te accepteren en zal de genezing sneller zijn.

Hersenletsel na een ongeval

Wanneer u in de loop van uw leven schade oploopt aan uw hersenen, wordt dat niet-aangeboren hersenletsel genoemd. Revalidatie bij hersenletsel na een ongeval is keihard werken. Daarnaast is het niet zeker dat u volledig herstelt. Een veranderen van uw levensinstelling en verwachtingen werkt wellicht beter. Verder is een meelevende omgeving die zorg en aandacht aan u geeft een belangrijke factor in het herstel.

Een financiële schadevergoeding kan ervoor zorgen dat de kosten worden gecompenseerd en dat u uw leven verder zo goed mogelijk vorm kan geven. Neem daarom contact met ons op en dan schakelen wij u door naar een letselschadespecialist bij u in de buurt.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg