Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Verkeersongeval

Verkeersongevallen zijn altijd vervelend en komen helaas nog in te grote getale voor. Gelukkig lopen veel verkeersongevallen met een sisser af en komt u meestal met de schrik vrij. Desondanks is het bijna altijd een gebeurtenis die u niet snel vergeet.

Vooral wanneer u er permanente gevolgen aan heeft overgehouden zult u nog vaak aan de dag van het ongeval terugdenken. Zo kunt u er bijvoorbeeld fysiek letsel, psychologische trauma’s en financiële schade aan overhouden. Zeker in dit geval kan het zeer frustrerend zijn als het verkeersongeval buiten uw schuld ontstaan is.  Vaak is het gelukkig vrij snel vast te stellen wie er aansprakelijk is bij een aanrijding.

Juridische hulp na een verkeersongeval

Na een verkeersongeval is het verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen. Letselschadespecialisten zijn advocaten die zich hebben gespecialiseerd in alle aspecten die betrekking hebben op opgelopen letsel. Of dit nou een arbeidsongeval, een medische fout of een verkeersongeval is. Wij kunnen u in contact brengen met advocaten in uw omgeving waarbij uw belang voorop staat.

Wanneer u zelf niet aansprakelijk bent voor de aanrijding, zal de juridische hulp u niets kosten. Ook wanneer u wel verantwoordelijk bent, kan het zijn dat u de kosten vergoed krijgt, indien er sprake is van een SVI-verzekering. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u direct contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg