Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Vermoeidheid

De term whiplash is geen diagnose, maar een verzamelnaam voor klachten die kunnen ontstaan door een plotselinge beweging van het hoofd en de nek. De klachten die het meest voorkomen zijn pijn in de nek, een stijve nek en hoofdpijn. Klachten die minder vaak voorkomen zijn klachten over zicht, gehoor, oorsuizen, duizeligheid en misselijkheid. Ook tintelingen in de handen en klachten over het geheugen en vermoeidheid komen, in mindere mate, voor.

Veel mensen die last hebben van whiplashklachten geven aan dat zij ook last hebben van slaapstoornissen. Zo zijn er moeilijkheden bij het inslapen of doorslapen, wordt men vroeg wakker of slaapt men onrustig. Indien dit bij u het geval is, kan daar ook de vermoeidheid door verklaard worden. Uw vermoeidheid kan echter ook te maken hebben met psychische symptomen.

Vermoeidheid en andere whiplash symptomen behandelen

Zodra u een whiplash vermoedt, is het verstandig om zo snel mogelijk een arts te raadplegen en naar uw letsel te laten kijken. Daarnaast is het wijs om direct contact op te nemen met een letselschadespecialist. Een succesvolle whiplashbehandeling kost namelijk erg veel geld en u kunt deze onderdeel laten zijn van de whiplash schadevergoeding. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij schakelen u door met een letselschadespecialist bij u in de buurt.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg