Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Uw whiplash specialist in Krimpen Aan Den IJssel

Heeft u onlangs bij een ongeval een whiplash opgelopen door de schuld van iemand anders? U kunt dan de ander aansprakelijk stellen voor uw nekklachten en mogelijk een schadevergoeding ontvangen. Een whiplash wordt voornamelijk opgelopen door een ongeval met een kop-staartbotsing, waarbij het hoofd krachtig voor en achteruit bewogen wordt. Maar ook een ongeval met de fiets kan dergelijke nekklachten veroorzaken. Het is belangrijk dat u na een dergelijk ongeval bij nekklachten zo snel mogelijk een whiplash specialist raadpleegt. Wij zorgen er in Krimpen Aan Den IJssel en in de omgeving van Krimpen Aan Den IJssel voor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Direct contact met de whiplash specialist in Krimpen Aan Den IJssel

Heeft u een ongeval gehad en daar langdurige nekklachten aan overgehouden? Op onderstaand formulier kunt u uw situatie omtrent uw letselschade kort toelichten. Een whiplash specialist in Krimpen Aan Den IJssel neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen omtrent uw nekklachten.

De Letselschade Raetsman

Werkgebied Krimpen Aan Den IJssel
Tel. 0800 5550400

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg