Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550400 (gratis)

Schakel een letselschadespecialist in na het oplopen van een whiplash

Whiplash specialisten zijn letselschadeadvocaten die zich hebben gespecialiseerd in alle bijzondere aspecten die een whiplash met zich mee brengt. Whiplashletsel manifesteert zich namelijk niet zo duidelijk als bijvoorbeeld een gebroken been, dat na verloop van tijd herstelt.

Het klachtenpatroon is bij een whiplash vaak onduidelijk en voor iedereen verschillend. Omdat geen enkele zaak hetzelfde is, is zeer specifieke kennis vereist.

Een letselschadeadvocaat of letselschadespecialist uit ons netwerk dwingen financiële genoegdoening voor u af bij de tegenpartij. Ze bepalen de ontstane hulpbehoefte, uw verlies van verdienvermogen en berekenen uw pensioenschade en belastingschade. Aan de hand van deze ingewikkelde berekeningen kan de juiste schadeclaim indienen.

Kwaliteit van de aangesloten letselschadespecialist

De aangesloten specialisten van het netwerk moeten voldoen aan de opleidingseisen van het Keurmerk Letselschade. Dat betekent dat zij zich op dit gebied hebben gespecialiseerd, hierin veel ervaring hebben opgedaan. Het Keurmerk Letselschade is opgezet in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland.

Iedere deelnemende letselschadeadvocaat en specialist is verder aangesloten bij de netwerken Whiplash Letselschade Specialisten en 0800-Ongeval. Deze landelijke netwerken stellen aanvullende eisen aan de wijze van dienstverlening.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg